selamat hari raya aidilfitri 2012



Hai.. Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2012 ni... pejam celik-pejam celik rasa macam sekejap je bulan ramadhan tahun ni... tak tahu lah  boleh jumpa lagi ke tak Ramadhan tahun depan.. moga-moga kita semua panjang umur, sihat selalu dan diberikan peluang untuk merasa kemanisan Ramadhan tahun depan..


sebenarnya semasa aku tengah bosan semalam, so aku pon pergilah usha-usha blog orang ... hehehe
Then, aku nampak tutorial kat blog younique ni.. nak taw tak apa yang menariknya pasal blog ni???
blog ni menyediakan tutorial  dengan menggunakan windows excel... rupa-rupanya macam-macam kita boleh buat dengan windows excel ni.. kita boleh lukis ketupat, spongebob n angry bird pon boleh...
Tutorial dia korang mudah faham.. dan senang je...







ha... ni merupakan percubaan aku melukis ketupat dengan menggunakan windows excel... hehehehe...
maaflah kalau tak cantik.. sebab saya budak baru belajar....




nota kaki T_T
rindu nak sambut raya dengan arwah pakcik aku... semoga rohnya tenang dan dicucuri rahmat..
AL-FATIHAH.... buat beliau...