Segmen Blogwalking dan Tambah Follower by Farah

Hai... Assalamualaikum... ok.. Hari ni memang bosan tahap dewa lah... hahaha...
Then, terus update blog yang dah bersawang ni... Lepas update , ingatkan nak BW sekejep...
Tiba-tiba terjumpa segmen Blogwalking & tambah follower by Farah...
sebab tarikh tutup segmen ni 24 julai 2012 that's mean hari ni lah....
bila tengok tarikh tutup segmen ni, terus aku cepat-cepat joint segmen ni...
Sebab apa ye aku beria-ria nak joint segment ni... ha.. sebabnya aku nak berkenalan dengan blogger-blogger lain kat luar sane... boleh tambah kan kenalan + tambahkan follower blog aku...
sebabnya.. blog aku ni baru je lagi... maksudnye, aku ni new blogger lah...
k lah.. cite banyak2 pun tak guna kan....  so.. yang mana sempat tu.. meh lah joint segment ni ok...






nota kaki T_T
 kepada sesiapa yang tidak berkenan dengan penggunaan bahasa  di blog ini, aku mintak maaf sangat-sangat ye...


1 ulasan:

  1. Get ur link from justblogwalking.blogspot.com. btw hye. Do u know about paid-to-click? U able to earn cents in a few seconds when u click ads. If u have free time, kindly visit my blog.

    BalasPadam

komen jangan tak komen...hehehe~