Segmen : Jom Joint Bloglist Nurul!





kalau nak join, klik dekat banner dan boleh baca syarat-syarat segmen tersebut...
joint segmen ni sebelum 12 ogos 2012..

Segmen Blogwalking dan Tambah Follower by Farah

Hai... Assalamualaikum... ok.. Hari ni memang bosan tahap dewa lah... hahaha...
Then, terus update blog yang dah bersawang ni... Lepas update , ingatkan nak BW sekejep...
Tiba-tiba terjumpa segmen Blogwalking & tambah follower by Farah...
sebab tarikh tutup segmen ni 24 julai 2012 that's mean hari ni lah....
bila tengok tarikh tutup segmen ni, terus aku cepat-cepat joint segmen ni...
Sebab apa ye aku beria-ria nak joint segment ni... ha.. sebabnya aku nak berkenalan dengan blogger-blogger lain kat luar sane... boleh tambah kan kenalan + tambahkan follower blog aku...
sebabnya.. blog aku ni baru je lagi... maksudnye, aku ni new blogger lah...
k lah.. cite banyak2 pun tak guna kan....  so.. yang mana sempat tu.. meh lah joint segment ni ok...






nota kaki T_T
 kepada sesiapa yang tidak berkenan dengan penggunaan bahasa  di blog ini, aku mintak maaf sangat-sangat ye...