hai....

Assalamualaikum korang..  ape khabar... harap-harap semua sihat lah... dah lame tak update blog...  maklumlah busy dengan assignment yang tak abiz-abiz... hahaha... tension sangat.. dah lah kat hostel tak de air, tak tahu nak buat macam mana... setiap hari nak kena angkut air dari tingkat 1.. dah lah rumah aku tingkat 4... sabar je lah kan... hehehe~ dah dekat 3 minggu kena angkut air... sedih+penat... macam-macam yang dah berlaku sepanjang aku kat sini... susah lah nak bawak subjek anatomy nieyh... tapi dah minat kan.. nak buat macam mane.. kena try jugak lah.. kalo tak kena repeat paper... waaarhhhhh!!! x nak repeat paper kalo boleh... malu... hahahaha....



nota kaki P_P
*tak sabar-sabar nak balik bulan 4 nieyh!!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...hehehe~