assalamualaikum...

hai... korang sihat tak?? sebenarnya aku dah kekeringan idea nak tulis apa...
mungkin siapa-siapa yang singgah ke blog aku akan rasa bosan..tapi korang jangan lah membuat kesimpulan dulu.. bak kate pepatah 'dont judge a book by its cover'... hehe~
k.kembali kepada tajuk utama kita.. entry aku kali ni pasal kehidupan aq bergelar pelajar di PICOMS..
pada awalnye.. memang excited nak masuk kolej.. lepas sehari duduk kat hostel dah kena 'homesick' .. bukannye ape, aku tak pernah duduk luar selama nieyh,so amek mase jugak lah nak biasakan diri..
lepas orentasi, aku start study.. mule2 memang pening otak... sebab maybe aku tak de basic biologi..
so,nak kena push cket.. dah nak wat cam ne... dah ni aku punye cite2,so aku kena berusaha sikit.
aku harap korang semua doakan kejayaan aku eyh... sekarang niey aku cuti maulidurrasul.. dapat cuti 4 hari.. mule-mule aku nak kasi suprise kat mak aku,kononye tak balik lah..entah macam mana mak aku boleh taw pulak.. hehe~ tak jadik suprise... hehehe~ so, ary selase niey dah balik kolej... :(


                              

                                                                       nota kaki T_T
                                                                sedihnye dah nak balik KL

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...hehehe~