TELEMOVIE PATAH SERIBU

Assalamualaikum..
hai korang... sebenarnye semalam kan, aku duduk lah saje-saje dengan duduk depan tv sambil makan kauci.. hehehe~ tiba-tiba ternampak iklan kat astro ria.. korang nak taw cerita ape??? ha.. telemovie patah seribu yang bakal ditayangkan di astro ria pada 23/02/2012-hari khamis...  ha ape lagi cepat-cepat lah buat reminder fon korang... hahahaha.. telemovie ni akan start bersiaran pada pukul 9 malam...
pelakon yang akan membintangi telemovie nieyh shila amzah dengan sharnaaz ahmad.. ni merupakan lakonan pertama shila amzah... tu yang bersemangat nak tengok,sebab aku minat sangat dengan 
 shila amzah +sharnaaz ahmad... walaupun ini percubaan pertama shila amzah dalam dunia lakonan, aku rasa berbangga dengan shila amzah sebab dia ada usaha nak memperluaskan bakat dia dalam bidang lakonan pulak... walaupun terdapat blog-blog kat luar sana yang mengatakan lakonan shila amzah nampak kaku,tapi pada aku shila dah buat yang terbaik dan buat shila amzah,jangan cepat melatah dengan kritikan-kritikan masyarakat kat luar sana... teruskan berusaha...


*sweet kan... hehehe
tambahan lagi , aku memang minat sangat dengan lagu "patah seribu". bile aku tengok promo "telemovie patah seribu" , aku terus tak sabar-sabar nak tengok cerita nieyh... hehehe.
nieyh promo "telemovie patah seribu".



.....................................................................................................................................


k... selamat menonton ye... hehehe~




assalamualaikum...

hai... korang sihat tak?? sebenarnya aku dah kekeringan idea nak tulis apa...
mungkin siapa-siapa yang singgah ke blog aku akan rasa bosan..tapi korang jangan lah membuat kesimpulan dulu.. bak kate pepatah 'dont judge a book by its cover'... hehe~
k.kembali kepada tajuk utama kita.. entry aku kali ni pasal kehidupan aq bergelar pelajar di PICOMS..
pada awalnye.. memang excited nak masuk kolej.. lepas sehari duduk kat hostel dah kena 'homesick' .. bukannye ape, aku tak pernah duduk luar selama nieyh,so amek mase jugak lah nak biasakan diri..
lepas orentasi, aku start study.. mule2 memang pening otak... sebab maybe aku tak de basic biologi..
so,nak kena push cket.. dah nak wat cam ne... dah ni aku punye cite2,so aku kena berusaha sikit.
aku harap korang semua doakan kejayaan aku eyh... sekarang niey aku cuti maulidurrasul.. dapat cuti 4 hari.. mule-mule aku nak kasi suprise kat mak aku,kononye tak balik lah..entah macam mana mak aku boleh taw pulak.. hehe~ tak jadik suprise... hehehe~ so, ary selase niey dah balik kolej... :(


                              

                                                                       nota kaki T_T
                                                                sedihnye dah nak balik KL