Segment | 1st Anniversary Blog Lyssasecret



hye...korang..sehat x??? hahha... hari ni aku joint segment: 1st Anniversary Blog Lyssasecret..
ha..dah besar panjang dah blog kak Lyssa kite nieyh...nak hadiah x??? nanti kite bg gula-gula eyh?? hahahaha...
ha.. korang nak taw x pendapat aku mengenai blog kak Lyssa????
firstly korang nak taw tak,bile tengok jek blog kak Lyssa nieyh,aku terus terguda(tergoda)...hahhaa...
tergoda tengok blog yang best n superb nieyh.suka tengok kak Lyssa punye blog..
blog kak Lyssa nieyh chantek... hehehe~
aku suke gler follow tutorial kak Lyssa,cube korang follow tutorial blog Lyssasecret nieyh ... pada aku tutorial  yang kak Lyssa sediakan memang best n senang paham...
n kebanyakkan yg aku follow tutorial kak Lyssa  nieyh menjadi.. n lagi satu,aku suka giler (naseb baik tak giler betol2) tengok n baca entry2 kak Lyssa..seronok + tak jemu kalau baca...hahaha..
harapan aku,,semoga kak Lyssa terus memberikan entry2 n tutorial yang best2 lagi untuk blogger2 yang baru nak berjinak-jinak dalam dunia blog nieyh, macam aku..:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

komen jangan tak komen...hehehe~