Aku Bukan Tomboi !!

        Hye...sihat enggak kalian semua...gue sihat aja sih...hehehe~
        hahaha... ada gaya tak aku speaking indon??? ok tak???
        eh..eh..aku rasa entry aku ni dah lari dari tajuk nieyh... hehehe~
        tak..sebenarnya aku baru je lepas tengok movie "AKU BUKAN TOMBOI"...
      aku pergi tengok movie niyh dengan my beloved cousin..haahaha... nak pergi tengok dengan bf ,
     tapi aku mane ade bf..hahaha..so aku pergi dengan cousin2 aku jelah...
       haha..best giler2 citer tu...yang belom tengok tu baik korang tengok...takkan menyesal punye...
      hahaha...
*luv this movieee....
AKU BUKAN TOMBOI

aku paling suke tengok watak shamsul yusof....dalam citer ni dye bawak watak burn.. budak yang blur...
lagi-lagi time dye buat muka cute..ha...comel giler...aku rasa macam nak cubit-cubit jek pipi dye..hehehe~
korang nak taw satu rahsia tak??? sebenarnya aku nieyh tak suke sangat dengan shamsul yusof nieyh...
tapi lepas tengok citer nieh..aku terus suka dekat shamsul yusof... aku rasa filem dye kali ni memang best!!!
superb r...hehehe~
ade scene yang sedih+lawak... pada aku watak yang salina saibi bawak..pergh memang terbaik lha...
selama nieyh kalu dye berlakon mesti dye bawak watak yang seksi,tapi kali ni memang macam tomboi betul...cara dye cakap,memang ganas lha...sampai-sampai cousin aku tak kenal yang dye tu salina saibi...
hahaha..nak cakap banyak2 pown tak guna..baik korang pegi tengok...:)

hola... :)

hye2...hari ni macam-macam perkara dah jadi dalam hidup aku...
tapi, aku kene mulakan hari-hari aku dengan sabar...
hari ni jugak aku dapat berita yang menggembirakan..
aku dapat tawaran temuduga nak masuk kuim...tapi aku tak sure lah nak pergi ke tak...
aku tengah keliru...ade sape-sape boleh bantu aku tak??
apa yang patut aku buat eak??? nak pegi temuduga or cancel jek...?
hurm... :( tengah serabot sikit otak aku nieyh...
satu je yang jadik masalah pada aku.. aku tak de kawan kalau nak pegi temuduga tu...
aku risau tak dapat sesuaikan diri aku... adoi...pening sudah...!!!
hehehe~~
                                                
                                                                  *help me!!!*